Posjeti nas na vodećem međunarodnom plinskom skupu u JI Europi

Nakon uspješno održanoga jubilarnog 35. izdanja Međunarodnoga znanstveno-stručnog susreta stručnjaka za plin, koji se prošle godine prvi put održao virtualno (online), vodeća međunarodna plinska konferencija i izložba u JI Europi vraća se svojoj tradicionalnoj lokaciji na Kvarneru – u Opatiju. Opatija je oduvijek bila elitno središte najvećih poslovnih događanja: već više od 150 godina zadovoljava potrebe i najzahtjevnijih poslovnih skupova i njihovih sudionika.

36. Međunarodni znanstveno-stručni susret stručnjaka za plin ove će se godine održati od 16. do 18. lipnja u Kongresnom centru Grand Hotela Adriatic u Opatiji. Tijekom tri dana održavanja susreta očekuje se sudjelovanje brojnih stručnjaka za plin i energetiku, 60 uglednih predavača i znatan broj izlagača iz više od 20 zemalja Europe i svijeta. Utjecajan skup plinske struke u organizaciji Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP), članice Međunarodne plinske unije (IGU), i Centra za plin Hrvatske činit će 10 aktualnih tematskih cjelina, nekoliko interaktivnih panel-diskusija i posterska sekcija o temama koje obuhvaćaju cijeli lanac prirodnog plina, primjenu novih tehnologija, kao i ključne izazove koji će odrediti razvoj plinskoga gospodarstva i energetike u budućnosti.

Diljem svijeta plinsko gospodarstvo ima važnu pozitivnu ulogu na globalnim energetskim tržištima, kao i pri energetskoj tranziciji pa je cilj ove konferencije osigurati razumijevanje i prihvaćanje ključne uloge plina i plinskoga gospodarstva u budućnosti s malenim udjelom ugljika.

Zadovoljstvo nam je najaviti sudjelovanje Macel plin-a kao neposrednog sudionika svih procesa i brojnih projekata povezanih sa prirodnim plinom na području Republike Hrvatske i šire.

Macel plin će tako predstaviti na svom štandu svoja rješenja i pametne tehnologije:

  • Mjerno-regulacijska oprema, Mjerno-redukcijske stanice (MRS), te druga rješenja za regulaciju plina
  • Stanice za stlačeni prirodni plin (SPP): dizajniranje, nabava opreme, ugradnja, održavanje i servis SPP stanica
  • Nova inovativna samoposlužna rješenja u segmentu SPP stanica, naše iskustvo i primjena na području Republike Hrvatske
  • Cjelokupna rješenja za analizu sastava prirodnog plina: kromatografi
  • Ispitivanje funkcionalnosti regulacijske tlačne opreme pomoću prijenosnog uređaja PLEXOR®. Dobivaju se pouzdani kvantitativni rezultati ispitivanja koji se automatski se pohranjuju u računalo, bez mogućnosti intervencije ispitivača.

Više informacija o našim tehnološki naprednim rješenjima možete pronaći na našoj izložbenoj jedinici u Opatiji, Grand Hotel Adriatic od 16.-18.lipnja 2021. godine.

Skip to content