O ovom pravilima o kolačićima

U ovom se Pravilima o kolačićima objašnjavaju što su kolačići i kako ih koristimo. Trebali biste pročitati ovu politiku kako biste shvatili što su kolačići, kako ih koristimo, vrste kolačića koje koristimo odnosno, informacije koje prikupljamo pomoću kolačića i način na koji se te informacije koriste i kako kontrolirati preferencije kolačića. Dodatne informacije o tome kako koristimo, čuvamo i čuvamo vaše osobne podatke sigurnima potražite u našim Pravilima o privatnosti. Možete u bilo kojem trenutku promijeniti ili povući vaš pristanak iz Deklaracije o kolačićima na našoj internetskoj stranici. Saznajte više o tome tko smo, kako nas možete kontaktirati i kako obrađujemo osobne podatke u našim Pravilima o privatnosti. Vaš pristanak odnosi se na sljedeće domene: macel.asynclabs.co

Što su kolačići ?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranu malih komada informacija. Kolačići se pohranjuju na vašem uređaju kada se web stranica učita na preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da web stranica ispravno funkcionira, učinimo web-mjesto sigurnijim, pružimo bolje korisničko iskustvo i razumijemo kako web stranica obavlja i analiziramo što radi i gdje joj je potrebno poboljšanje.

Kako koristimo kolačiće ?

Kao većina online usluga, naša web stranica koristi kolačiće prve strane i kolačiće trećih strana u više svrha. Kolačići prve strane su uglavnom potrebni da web stranica funkcionira na pravi način, a oni ne prikupljaju niti jedan od vaših podataka koji se mogu identificirati osobno. Kolačići trećih strana koji se koriste na našim web stranicama koriste se uglavnom za razumijevanje kako web stranica obavlja, kako komunicirate s našim web stranicama, čuvajući naše usluge sigurnim, pružajući reklame koje su relevantne za vas, a sve u svemu pružajući vam bolje i poboljšano korisničko iskustvo i pomoći u ubrzavanju vaših budućih interakcija s našim web stranicama.

Koje vrste kolačića koristimo ?

Essential: Neki kolačići su ključni za vas da biste mogli doživjeti potpunu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Oni ne prikupljaju ili pohranjuju nikakve osobne podatke. Na primjer, ovi kolačići omogućuju prijavu na račun i sigurno dodavanje proizvoda u košaru i odjavu. Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije poput broja posjetitelja web stranice, broja jedinstvenih posjetitelja, koje stranice web stranice su posjećene, izvor posjeta itd. Ovi podaci nam pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro web stranica obavlja i gdje treba poboljšanje. Marketing: Naša web stranica prikazuje reklame. Ovi kolačići koriste se za personalizaciju reklama koje vam pokazujemo tako da su vam oni sadržajni. Ovi kolačići nam također pomažu pratiti učinkovitost tih oglasnih kampanja. Informacije pohranjene u tim kolačićima mogu koristiti i davatelji oglasa treće strane da bi vam prikazivati oglase i na drugim web-mjestima na pregledniku. Funkcionalno: To su kolačići koji pomažu određenim ne-bitnim funkcionalnostima na našoj web stranici. Te funkcionalnosti uključuju ugrađivanje sadržaja kao što su videozapisi ili dijeljenje sadržaja na internetskim stranicama na platformama društvenih mreža. Preference: ovi kolačići pomažu nam pohraniti vaše postavke i preferencije pregledavanja poput jezičnih preferencija tako da imate bolje i učinkovito iskustvo u budućim posjetima web stranici.

Kako mogu kontrolirati preference kolačića ?

Ako se odlučite promijeniti svoje preference kasnije kroz svoju sesiju pregledavanja, možete kliknuti na karticu “Politika privatnosti i kolačića” na zaslonu. To će ponovno prikazati obavijest o privoli koja vam omogućuje promjenu preferencija ili potpuno povlačenje pristanka. Osim toga, različiti preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Postavke preglednika možete promijeniti da biste blokirali/izbrisali kolačiće. Da biste saznali više o tome kako upravljati i izbrisati kolačiće, posjetite wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.