VAŠ POUZDANI PARTNER

Macel plin

 

Mjerno-redukcijska stanica (MRS)

Mjerno-redukcijska stanica služi za transport i distribuciju prirodnog plina. Oprema mjerno-redukcijske stanice obavlja smanjivanje tlaka prirodnog plina na tlak distributivne plinske mreže ili neki drugi tlak potreban za potrošače izravno priključene na plinovodni sustav uz mjerenje isporučenih količina plina.

Saznaj više

CNG rješenja

Projektiranje, izrada, montaža, puštanje u pogon i održavanje punionica stlačenog prirodnog plina, po sistemu “ključ u ruke”, koji se koristi za pogon motornih vozila kao alternativno gorivo. Punionice stlačenog prirodnog plina su rješenja koja nude najbolji kompromis između ekoloških karakteristika, dostupnosti energetskih resursa i tehnološkog razvoja.

Saznaj više

Rješenja za analizu prirodnog plina

Nudimo cjelovita, integrirana rješenja za uzimanje uzoraka (sampling) prirodnog plina i fluida te njihovu obradu u komercijalne i tehnološke svrhe. Projektiramo, dobavljamo, montiramo i održavamo analizatore: Aurora, Oxy.lq, te Amatek i kromotografe: ABB, ENCAL 3000.

Saznaj više

Radovi na plinovodu bez prekida opskrbe

Radovi na plinovodu bez prekida opskrbe se izvodi postupkom baloniranja. Baloniranje je postupak kojim se spriječi protok plina u dionici plinovoda uporabom balona.

Saznaj više

Više-elementski spremnik (MEGC) s poluprikolicom

MEGC se obično koriste za visokotlačna rješenja (obično 200÷300 bara) odnosno transport i distribuciju plina u velikim količinama; ovisno o transportiranom plinu, vrsti distribucije i organizacijskim zahtjevima moguće je nekoliko rješenja. Macel plin d.o.o. je prva hrvatska tvrtka koja je ponudila ovakvo rješenje na regionalnom i svjetskom tržištu.

Saznaj više
Reference

Partneri