Pridružite nam se na 37. međunarodnom znanstvenom stručnom susretu stručnjaka za plin u Opatiji

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da posjetite naš štand br. 19 na 37. Međunarodnom znanstvenom stručnom susretu stručnjaka za plin koji će se održati u Opatiji u Hotelu Adriatic od 11. do 13. svibnja 2022.

37. Međunarodni znanstveno-stručni susret stručnjaka je trodnevna međunarodna plinska konferencija i izložba u Opatiji, u organizaciji Hrvatske stručne udruge za plin (HSUP), članice Međunarodne plinske unije (IGU), i Centra za plin Hrvatske jedna je od najvećih u jugoistočnoj Europi.

Tijekom 37. međunarodnog znanstvenog & Na stručnom skupu plinskih profesionalaca 2022. predstavit ćemo  MEGC, PLEXOR®, BALONIRANJE i druga integrirana rješenja Macel plin d.o.o..

MEGC:

Macel plin d.o.o. je prva hrvatska tvrtka koja je ponudila ovakvo rješenje na regionalnom tržištu.

MEGC je mobilno rješenje koje se koristi za transport i distribuciju plina u velikim količinama. Ovo rješenje je pogodno za potrošače prirodnog plina koji nemaju direktan priključak na plinsku mrežu.

PLEXOR® :

Funkcionalnost glavnih komponenti stanice za regulaciju tlaka pažljivo se testira pomoću prijenosnog uređaja PLEXOR® koji je jednostavan za rukovanje. Spajanje PLEXOR® uređaja na stanicu za regulaciju tlaka ostvaruje se pomoću posebno projektiranih, sistemskih spojnica koje su trajno ugrađene u stanice za regulaciju tlaka (BMA05, BMA06 i BDA06 za PN100. BMA04, BMA10 i BDA10 za PN16).

BALONIRANJE:

Radovi na plinovodu bez prekida opskrbe se izvodi postupkom baloniranja. U sklopu baloniranja obavljaju se radovi hot tappinga i izrade by-pass linije za protok plina.

Veselimo se susretu s Vama!

Skip to content