Podrška za budućnost najmlađih: Obilazni plinovod za Društvo “Naša djeca”

obilazni plinovod društvo naša djeca

S ponosom objavljujemo kako su zajedničkim trudom tvrtke, Feromihin d.o.o. i Macel plin d.o.o., osigurale značajnu donaciju u materijalu i stručnoj izvedbi radova za Društvo “Naša djeca” u Zaboku, čime se omogućila i obavila uspješna izgradnja obilaznog plinovoda – ključne infrastrukturne mreže koja je preduvjet za daljnju izgradnju buduće kuće za djecu PIK PAK.

Projekt je konkretan doprinos zajednici, a posebno djeci, koja će kroz nekoliko godina dobiti sigurno i moderno mjesto za odrastanje, igru i učenje.

Radovi na postavljanju obilaznog plinovoda započeli su ovaj ponedjeljak, u neposrednoj blizini Gimnazije Zabok, kod KTC-a, a završeni su u četvrtak, kada je obavljen završni prespoj. Ovaj plinovod osigurat će siguran protok energije za buduću dječju kuću, čija se izgradnja očekuje u nadolazećim godinama, nakon što svi infrastrukturni preduvjeti budu zadovoljeni.

Izgradnja kuće za djecu PIK PAK važan je projekt Društva “Naša djeca” Zabok

“Prvi veliki izazov u izgradnji PIK PAK kuće Društva “Naša djeca” Zabok bilo je izmještanje velikog plinskog voda, što je bio jedan od uvjeta kako bi se uopće moglo započeti s gradnjom. Posebno se zahvaljujem tvrtkama Macel Plin d.o.o. i Feromihin d.o.o. koje su nam u tome pomogle te pokazale društveno odgovorno poslovanje i istinsku želju da pomognu dobrim projektima. Naša je vizija da PIK PAK bude kuća koju će djeca, ali i cijela zajednica prepoznati “kao svoju”, kuća koja će biti mjesto stvaralaštva i u kojemu će se odvijati razne aktivnosti, od terapije igrom za djecu s poteškoćama, filmskog kluba do glazbene sobe. Sigurni smo da je ovo početak jedne zajedničke suradnje koja će doprinijeti da djeci omogućimo bezbrižno i sretno djetinjstvo i odrastanje”, izjavila je tajnica DND-a, Jasenka Borovčak. 

obilazni plinovod društvo naša djeca

Ponosni smo što smo imali priliku biti jedan od službenih donatora ovog važnog projekta i doprinijeli viziji zajednice koja podržava najmlađe te smatramo da je svaki korak prema osiguravanju boljih uvjeta za djecu ulaganje u budućnost cijele zajednice.

“Bila nam je čast i zadovoljstvo sudjelovati u projektu koji izravno pomaže djeci i zajednici. Obilazni plinovod koji smo postavili nije samo tehnički izazov – to je naš doprinos jednom većem cilju, stvaranju sigurnog prostora za najmlađe generacije. Ova donacija nam je posebno važna jer smo svjesni koliko će dječji dom PIK PAK značiti djeci i obiteljima u Zaboku i šire. Sretni smo što smo dio ove priče i što možemo reći da smo aktivno sudjelovali u projektu koji će doprinositi zajednici godinama koje dolaze”, istaknuli su Jadranka Novotni iz Macel plina d.o.o. i Mario Matanić iz Feromihina d.o.o.

 

Iako su sami radovi na plinovodu završeni ovaj četvrtak, pravi doprinos zajednici i djeci tek dolazi kroz realizaciju ove kuće, koja će biti siguran prostor za igru, obrazovanje i odrastanje.

Donacija DND-u Zabok dio je našeg kontinuiranog napora da obje naše tvrtke iz grupacije Pico Flow Controls podrže lokalne zajednice i projekte koji pomažu onima koji su najvažniji, a to su upravo djeca. Radujemo se biti dijelom ovog značajnog projekta i veselimo se nastavku suradnje s Društvom “Naša djeca” na svim budućim inicijativama koje doprinose boljoj budućnosti naših najmlađih, na kojima budućnost i ostaje.

Povezane vijesti:

 

Skip to content